Хто ж убив Лору Палмер?

09.10.2014
Хто ж убив Лору Палмер?

Майже чверть століття минуло відтоді, як у 1991 році телеглядачі побачили останню серію містичного серіалу «Твін Пікс». Завдяки інтригуючому сюжету, чудовим акторам і бурхливій фантазії її творця Девіда Лінча, історія про загадкове вбивство місцевої красуні Лори Палмер здобула мільйони шанувальників в усьому світі. Для всіх, хто ще пам’ятає, як від чергового повороту розслідування агента Дейла Купера спина вкривалася гусячою шкірою, є чудова новина: схоже, «Твін Пікс» може повернутися на екрани.

Принаймні саме такий висновок прихильники серіалу і журналісти зробили із запису Девіда Лінча в «Твіттері»: «Любі друзі, та жувачка, яка вам сподобалася, повернеться в моду!». Аналогічну фразу розмістив у своєму блозі й режисер Марк Фрост, який разом із Лінчем працював над серіалом.

Фанати одного з найкращих телешоу всіх часів (такий титул «Твін Пікс» отримав від журналу «Тайм») одразу пригадали, що в заключній серії привид Лори Палмер пообіцяв агентові Куперу: «Ми зустрінемося через 25 років». Знаючи характер Лінча, можна припустити, що вже тоді він замислив реанімувати багатостраждальне містечко Твін Пікс через чверть століття.

В офіційному прес-релізі, який з’явився після заяв Лінча і Фроста на сайті телеканалу «Шоутайм», зазначається, що продовження справді вийде у 2016-му й налічуватиме дев’ять серій. Події відбуватимуться в наш час і «дадуть глядачеві відповіді на запитання».