Так вийшло...

08.10.2014
Так вийшло...

Молодий Депардьє.

Епатажний друг Володимира Путіна, французький актор і за сумісництвом російський громадянин Жерар Депардьє, який нещодавно заявив, що в день може випивати по 14-15 пляшок алкоголю, потішив публіку черговою порцією сенсаційних зізнань. Цього разу про свою юність, у якій займався гомосексуальною проституцією, грабував своїх клієнтів і розкопував могили.

Як повідомляє газета «Сандей таймс», про бурхливі юнацькі роки Депардьє розповів в автобіографії «Так вийшло», що невдовзі вийде друком у Франції. «У свої 10 років я виглядав на 15. І вже тоді усвідомив, що подобаюся гомосексуалістам. Коли ж чоловіки просили мене про інтимні послуги, я вимагав за це гроші», — не шкодує відвертості 65-річний Жерар.

Автор не приховує, що часом грабував своїх клієнтів, а також на їхнє прохання допомагав розкопувати свіжі могили, щоб зняти з покійників цінні речі. «У 20 років у мені шаленів грабіжник. Деяких клієнтів я грабував. Я бив їх і забирав усі гроші», — пригадує французька зірка, в біографії якого значиться ув’язнення за викрадення автомобіля.

Актором Депардьє також став завдяки своїй привабливості — саме його тодішній коханець і покровитель оплатив талановитому юнакові навчання в театральній академії.

Розповів Жерар і про дружбу з Путіним. «Ми обидва могли стати шпаною. Думаю, йому одразу сподобалась хуліганська сторона моєї натури... Як і в моєму випадку, за нього ніхто й ламаного шеляга б не дав, коли йому було 15 років», — вважає француз, на думку якого, у них із ВВП «багато спільного».