Перший із тридцятьох?

08.10.2014
Перший із тридцятьох?

Блейк Лайвлі.

Зірці телесеріалу «Пліткарка» Блейк Лайвлі скоро доведеться переглянути свій робочий графік. Як повідомила актриса на своєму сайті, вона чекає первістка. Новину Блейк проілюструвала власним фото, на якому вона ніжно обіймає справді округлений живіт.

Ця дитина буде першою як для 27-річної Блейк, так і для її 37-річного чоловіка Райана Рейнольдса. У першому шлюбі, з кінозіркою Скарлетт Йоханссон, у Райана дітей не було. Нагадаємо, Скарлетт, яка нині живе з французьким журналістом Роменом Доріаком, уперше стала мамою на початку вересня.

Із нинішньою дружиною Рейнольдс познайомився на зйомках фільму «Зелений ліхтар» 2011 року, після розлучення з Йоханссон. А вже через рік парочка таємно одружилася. Їх називають однією з найкрасивіших пар Голлівуду, адже і Блейк, і Райан регулярно потрапляють у рейтинги «найсексуальніших». Натомість особливими акторськими талантами обоє, і передусім Лайвлі, не відзначаються. І якщо Рейнольдс колись подавав непогані надії й навіть отримав премію «Молодий Голлівуд», просто з цікавими ролями йому не дуже щастить (актора запрошують переважно в комедії та бойовики), то його «половинка» на екран потрапила вже точно винятково завдяки зовнішності. Втім, Блейк запевняє, що без жалю проміняє кар’єру на роль дружини й мами. «Ми обоє вийшли з багатодітних родин і теж дуже хочемо мати велику сім’ю й багато-багато дітей. Якби я змогла, я б і тридцятьох народила!» — зізналася майбутня мама в одному з нещодавніх інтерв’ю.