Ні сну, ні спокою

07.10.2014
Ні сну, ні спокою

Міла Куніс.

Уродженка Чернівців, а нині — дуже далека від України популярна голлівудська актриса Міла Куніс стала мамою. Як повідомляють американські таблоїди, тиждень тому 31-річна Міла народила своєму 36-річному цивільному чоловікові Ештону Кетчеру дочку. Як вистежили журналісти, майбутній тато привіз породіллю в клініку «Седарз Сінай», де народжують усі зіркові мешканці Лос-Анджелеса, пізно ввечері 30 вересня, а на ранок 1 жовтня стало відомо про поповнення в сім’ї знаменитостей.

«Ми з Мілою раді представити вам Уайатт Ізабель Кетчер. Хай ваше життя буде сповнене чудесами, любов’ю, сміхом, здоров’ям, щастям, допитливістю і приватністю», — написав через кілька днів Ештон на своєму сайті, одночасно повідомивши ім’я новонародженої донечки й попередивши журналістів, щоб не сподівалися довідатися від молодих батьків ще якусь інформацію.

Хоча сподіватися від папараці поваги до приватного життя було б наївно. «Може, над нашим будинком уже перестане кружляти гелікоптер? Тут узагалі-то дитина спить!» — обурюється Кетчер у своєму «Фейсбуці».

Нагадаємо, Міла з Ештоном почали зустрічатися на початку 2012 року, після скандального розриву Кетчера зі старшою за нього на 15 років Демі Мур. Яку він відкрито зраджував з якоюсь моделькою в день шостої річниці їхнього весілля... Із Куніс актор знайомий з ранньої юності — ще дітьми вони знімалися разом у телешоу. Але в романтичні стосунки їхня дружба переросла тільки після Ештонового розлучення.