Знову «несерйозно»

03.10.2014
Знову «несерйозно»

Тоні Гаррн.

Зірка «Титаніка» Леонардо Ді Капріо, який зустрічається винятково з білявками модельної зовнішності, розірвав стосунки з черговою пасією. Як повідомляють американські таблоїди, їхній роман із німецькою манекенницею, «янголом» компанії «Вікторіяз сікрет» Тоні Гаррн добіг кінця. Востаннє пару бачили разом 3 вересня у Нью-Йорку, і вже тоді вони поводилися, радше, як друзі, ніж як закохані.

Із 22-річною німкенею 39-річний Лео зустрічався з травня 2013 року. Хоча спершу здавалося, що Тоні була просто однією з численних довгоногих краль, помічених у компанії Ді Капріо. Саме в той час, скажімо, у пресі з’явилися знімки голлівудського серцеїда в обіймах моделі Кеті Клірі, які навіть призвели до самогубства її чоловіка.

Утім невдовзі з’ясувалося, що з Гаррн у Лео «все серйозно». От тільки тривало це недовго. Власне, після бразилійки Жизель Бюндхен, з якою він на початку 2000-х зустрічався більше п’яти років, та ізраїльтянки Бар Рафаелі, котра також була його офіційною подружкою з невеликою перервою майже п’ятирічку, всі наступні романи Ді Капріо тривають не більше року. Довше не протрималися ні актриса Блейк Лайвлі, ні ще один «янгол» «ВС» Ерін Хізертон, ні Тоні Гаррн. І що більше в його біографії таких розривів, то частіше з’являються плітки про нетрадиційну сексуальну орієнтацію Ді Капріо. Мовляв, усі ці кралі й моделі — лише прикриття...

Можливо, Лео просто й досі не зустрів «ту саму» дівчину. Тому з головою поринув у природозахисну діяльність, для якої не шкодує ні часу, ні грошей. Це помітили навіть в Організації Об’єднаних Націй, і віднедавна Ді Капріо дбає про екологію офіційно — на посаді Посла доброї волі ООН.