Не в стилі кантрі

24.09.2014
Не в стилі кантрі

Тейлор Свіфт.

Якщо британці «іконою стилю» у 2014 році назвали Вікторію Бекхем, то в американців у цій царині — інші кумири. Експерти популярного журналу «Піпл» найбільш стильною з відомих жінок назвали кантрі-співачку Тейлор Свіфт. Саме 24-річна виконавиця очолила рейтинг «Найкраще одягнених жінок-знаменитостей», який днями опублікувало видання.

На думку фахівців, Тейлор «відзначається бездоганним стилем як у повсякденному житті, так і на «червоних доріжках». Окремої похвали зірка удостоїлася за сріблясту сукню від «Гуччі», в якій з’явилася на церемонії вручення премії «Греммі».

Окрім Свіфт, до списку жінок із найкращим смаком (або просто вдало підібраними стилістами) увійшли поп-діва Дженніфер Лопес, зірка серіалу «Пліткарка» Блейк Лайвлі, німецька красуня Діана Крюгер, «оскароносна» Люпіта Ніонго, актриси Емма Стоун та Джессіка Альба. Є в переліку «найкраще одягнених» і представниці нового покоління — 17-річна актриса Хлоя Морец та зірка серіалу «Безумці» 14-річна Кернан Шипка, яка виявилася наймолодшою з учасниць цьогорічного рейтингу.

А модницею, «найбільш готовою до ризикованих експериментів», експерти назвали барбадоську співачку Ріанну.