Йо-хо-хо, і 15 пляшок рому!

18.09.2014
Йо-хо-хо, і 15 пляшок рому!

Жерар Депардьє.

Те, що відомий французький актор, великий шанувальник Володимира Путіна й віднедавна — російський громадянин Жерар Депардьє полюбляє закласти за комір, уже давно ні для кого не секрет. Через любов до випивки він не раз потрапляв у неприємні ситуації — то вирішив помочитися просто в салоні літака, то потрапив у поліцію, сівши в дошку п’яним за кермо моторолера...

Оскільки Жерар скуповує виноградники й виробляє вино у різних країнах світу, можна було б подумати, що йому просто смакує цей благородний напій. Але, як виявилося, все значно банальніше. Як зізнався сам актор в інтерв’ю газеті «Суар», він п’є тоді, коли йому нічим зайнятися.

«Коли мені нудно, я п’ю. А якщо я починаю випивати, то не п’ю, як нормальна людина. Можу вихилити 12, 13, 14 пляшок за день. Коли лікарі питають мене, як часто я вживаю алкоголь, я відповідаю: «Трапляється», — розповів актор. Причому, за словами Депардьє, якщо зранку і вдень від нудьги він рятується шампанським та вином, то ввечері переходить на міцніші напої — горілку чи віскі.

Недарма дочка Жерара, актриса Жулі Депардьє, торік спрогнозувала, що за такого способу життя батько довго не протягне. «65 років — це небагато. Але якщо знаєш його спосіб життя, розумієш — іще років п’ять, і його не стане», — бідкалася Жулі, закликаючи батька взятися за розум.

Та Депардьє, попри проблеми зі здоров’ям, про зміну режиму й думати не хоче. «Хай там як, а я не помру. Не зараз. Я досі сповнений енергії», — запевняє зірка.