Щастя під соснами

18.09.2014
Щастя під соснами

Єва Мендес.

Тепер уже складно й повірити, що в юності дочка побожних кубинських емігрантів Єва Мендес готувалася стати черницею. Зробивши успішну модельну й акторську кар’єру, 40-річна красуня навряд чи шкодує, що свого часу прийняла пропозицію співпраці з модельною агенцією і відмовилася стати «нареченою Ісуса».

А тепер підстав жалкувати залишилося ще менше. Адже для щастя Єві більше нічого не бракує: окрім багатства й слави, в неї є коханий чоловік, раніше один із найжаданіших парубків Голлівуду Райан Гослінг, і донечка. Як повідомляють американські таблоїди, 12 вересня акторська пара вперше стала батьками. Про новонароджену відомо лише, що її назвали Дейзі, адже Єва і Райан намагаються якомога менше відкривати своє приватне життя широкому загалу. Досить лише згадати, що про вагітність зірки «Форсажу» навіть спостережливі папараці дізналися вже тоді, коли Мендес була аж на сьомому місяці.

Із молодшим за неї на сім років Гослінгом Єва зблизилася восени 2011 року під час зйомок у фільмі «Місце під соснами». Рік тому пара було розпалася, заявивши, що залишається друзями, але «кожен ітиме далі своїм шляхом». Утім не виключено, що це була лише спроба «заплутати сліди» й відкараскатися від журналістів, адже згодом з’ясувалося: закохані й далі живуть під одним дахом і розлучатися не збираються.