Сестричка для Георга

10.09.2014
Сестричка для Георга

Герцог та герцогиня Кембриджські Вільям і Кейт.

Як це зазвичай і буває, активні чутки про те, що герцогиня Кембриджська Кетрін знову вагітна, виявилися правдою. Недарма папараці видивлялися зміни в стрункій фігурі дружини принца Вільяма. Днями резиденція герцогського подружжя, Кенсінгтонський палац, офіційно оголосила: Кетрін справді при надії й наступного року знову стане мамою.

Приховувати очікування довше не було можливості. І не лише через помітний живіт — як і під час першої вагітності, герцогиня потерпає від сильного токсикозу, тож змушена відмовлятися від участі в багатьох заходах. Зокрема, вона не змогла супроводжувати чоловіка в офіційній поїздці в Оксфорд, що, безперечно, викликало б підозри у надто цікавої публіки. Хоча ще минулого тижня Кейт (у куртці, що прикривала обриси фігури, та низько насунутому на лоба блайзері) із Вільямом та їхнім собакою бачили в лондонському метро — незважаючи на монархічний статус, подружжя добиралося зі столиці до свого заміського будинку громадським транспортом.

Нагадаємо, первісток онука британської королеви Єлизавети ІІ, майбутній принц Георг, з’явився на світ 22 липня 2013 року. Ще тоді Вільям заявив, що одним спадкоємцем вони з Кейт обмежуватися не збираються і сподіваються мати щонайменше двох, а краще — трьох дітей. А майбутня мама нібито мріє про дочку, а то й одразу двох дівчаток-близнят.