Мартіна плюс Юлія

10.09.2014
Мартіна плюс Юлія

Щасливі наречені Навратілова (праворуч) та Лемігова.

Півфінал тенісного турніру US Open приніс шанувальникам тенісу не один, а щонайменше два сюрпризи. Спершу японець Кей Нісікорі несподівано переміг серба Новака Джоковича, у виході якого в фінал майже ніхто не сумнівався. А по завершенні цього матчу на великому екрані несподівано з’явилося зображення відомої в минулому тенісистки, 18-разової переможниці турнірів Великого шолома Мартіни Навратілової, яка разом із подругою спостерігала за грою на трибуні.

Як виявилося, за допомогою організаторів Мартіна влаштувала для своєї коханої (спортсменка ніколи не приховувала нетрадиційної орієнтації) щось на кшталт програми «Все для тебе». «Ти вийдеш за мене?» — привселюдно запитала у мікрофон 57-річна екс-зірка тенісу.

Подруга, 41-річна Юлія Лемігова, була вражена. І, звісно, сказала «так».

«Я давно чекала вдалого моменту, щоб зробити Юлі пропозицію. І мені здалося, що це саме така нагода», — розповіла потім журналістам щаслива Навратілова.

Юлія Лемігова — дочка полковника радянської армії. У 1990-му вона отримала титул «Міс СРСР», а наступного року завоювала титул другої міс на конкурсі «Міс Всесвіт». Юлія кілька разів була заміжня, але щоразу невдало. У 2009 році стало відомо про те, що в неї роман із Навратіловою. Відтоді пара мешкає разом, переважно в Парижі, де у Лемігової є власний салон краси. Юля дуже підтримувала Мартіну, коли у тієї кілька років тому виявили рак грудей. Разом вони побороли хворобу й відтоді фактично не розлучаються, намагаючись проводити разом кожну вільну хвилину.