Мама Скарлетт

09.09.2014
Мама Скарлетт

Скарлетт Йоханссон.

Кінозірка Скарлетт Йоханссон уперше стала мамою. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», 4 вересня 29-річна актриса народила доньку. Дівчинку назвали Роуз Дороті (друге ім’я — на честь бабусі Скарлетт).

Про інші подробиці — вагу, зріст маляти тощо — батьки новонародженої вирішили поки не розповідати, аби захистити дитину від зайвої уваги преси. Тато маленької Роуз — журналіст Ромен Доріак, із яким Скарлетт зустрічається з 2012 року. Про вагітність актриси стало відомо в квітні, а два місяці тому таблоїди розвідали, що буквально напередодні пологів, приблизно в серпні, закохані планують побратися. Але про те, що Скарлетт із Роменом уже обмінялися шлюбними обітницями, наразі нічого не відомо — або інформація виявилася хибною, або вони дуже вдало приховують своє весілля від преси.

Нагадаємо, Йоханссон уже була заміжня — за актором Райаном Рейнольдсом. Але у грудні 2010, через два з гаком роки після одруження, вони розлучилися. Нині Райан щасливо одружений з іншою колегою по цеху — актрисою Блейк Лайвлі.

А ТИМ ЧАСОМ...

Минулого четверга лелека прилетів і до ще однієї актриси — вдруге стала мамою 41-річна зірка телесеріалу «Всі жінки — відьми» Алісса Мілано. Вона також подарувала своєму чоловікові Девіду Багліарі доньку, яку назвали Елізабеллою. Подружжя також виховує сина Міло Томаса, який з’явився на світ у серпні 2011 року.