Кохана Талія

05.09.2014
Кохана Талія

Талія Барнетт.

Остаточно порвавши з партнеркою по «Сутінковій сазі» Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон нарешті знайшов у собі сили на нові стосунки. Як повідомляє тижневик US Weekly, один із найжаданіших парубків Голлівуду вже кілька тижнів зустрічається з 26-річною британською співачкою Талією Барнетт, більш відомою як FKA Twigs (саме під таким псевдонімом вона виступає на сцені).

Як повідомляють «обізнані джерела» в оточенні пари, Талію з 28-річним Робертом познайомили друзі. Хлопець здався їй надзвичайно привабливим, та й сам накинув оком на цікаву й талановиту дівчину.

У тому, що це роман заради піару, як регулярно закидали парочці «Робстен» — так журналісти охрестили Роба з Крістен, цього разу Паттінсона точно не звинуватиш. Він — популярний актор, вона — ще не надто відома широкому загалу, але вже успішна й дуже перспективна співачка, чий дебютний альбом LP1 цього року отримав високі оцінки музичних критиків. Окрім того, Талія — дівчина самостійна: вона сама себе продюсує і є режисером власних кліпів. До речі, Роберт також полюбляє музикувати й навіть пише пісні. Тож хтозна, можливо, невдовзі на сцені з’явиться ще один закохано-творчий дует.