Старість — на радість

04.09.2014
Старість — на радість

Джордж Клуні.

Колись найжаданіший парубок Голлівуду, а нині — без п’яти хвилин одружений чоловік Джордж Клуні навіть старіти примудряється красиво. 53-річний актор, який ось-ось зіграє весілля з юристкою Амаль Аламуддін (подейкують, що наречена ще й вагітна), очолив рейтинг найкрасивіших чоловіків «у віці». Уклала його клініка з трансплантації волосся в Манчестері. Що-що, а лисина Клуні точно не загрожує, та й благородну сивину, на відміну від багатьох колег, він не приховує й не зафарбовує.

«Клуні гідний перемоги. Він є всесвітнім секс-символом протягом 20 років, і нині шанувальниць у нього стільки ж, як і тоді, коли він уперше з’явився в серіалі «Швидка допомога», — зазначив у коментарі газеті «Дейлі мейл» пластичний хірург Азім Шахмалак.

Друге місце в рейтингу старіючих красенів посів друг Джорджа, 50-річний Бред Пітт, а замикає трійку призерів 51-річний Джонні Депп.

Окрім лідерів, до десятки найкращих увійшли нинішній «агент 007» Деніел Крейг, «Росомаха» Х’ю Джекман, Метт Деймон, Меттью Макконахі, Уїлл Сміт, Шон Пенн та Колін Ферт.