Гола правда

04.09.2014
Гола правда

Дженніфер Лоуренс.

Одразу шість десятків знаменитостей більшого і меншого масштабу опинилися в центрі розслідування ФБР. Усі вони стали жертвами хакерської атаки: невідомий зловмисник отримав доступ до зіркових смартфонів і заволодів вельми інтимними фотографіями зірок. Кілька найпікантніших одразу ж з’явилися в інтернеті, спричинивши неабиякий резонанс серед любителів скандалів і «полунички».

Чи не найбільше постраждала «оскароносиця» Дженніфер Лоуренс, у телефоні якої, схоже, було найбільше еротичних «селфі». Юристи 24-річної зірки «Голодних ігор» одразу попередили, що засудять будь-яке видання, яке опублікує скандальні фото, але було вже пізно — знімки стрімко поширилися мережею. А тим часом хакер попереджає, що виклав лише крихітну частину з викраденого, і за винагороду готовий опублікувати значно більше фотографій.

Утім фахівці Федерального бюро розслідувань із таким порушенням права на приватність теж миритися не збираються. І запевняють зірок, що обов’язково упіймають злочинця або злочинців. Адже крадій повідомив, що над викраденням знімків діяла ціла команда, яка «напружено працювала кілька місяців».