Команда на підході

03.09.2014
Команда на підході

Шакіра.

«Якби не всі мої музичні проекти, я б уже знову була вагітна. А взагалі, я хочу, щоб у нас із Жераром було восьмеро чи дев’ятеро дітей — власна футбольна команда», — зізналася якось в інтерв’ю колумбійська поп-діва Шакіра.

І хоча відтоді музичних проектів у співачки не поменшало, вона активно працює над здійсненням своєї мрії. Днями зірка особисто підтвердила чутки про те, що чекає другу дитину. Уперше підозру в тому, що Шакіра вагітна, ще в липні висловили папараці. Їм здалося підозрілим, що виконавиця, яка дуже полюбляє оголювати живіт, для виступу на закритті чемпіонату з футболу в Бразилії обрала досить закритий у цій частині тіла костюм.

Первісток 37-річної поп-зірки та її коханого, 27-річного гравця іспанської «Барселони» Жерара Піке, з’явився на світ 19 місяців тому. Співачка і футболіст разом уже чотири роки, але офіційно узаконювати свої стосунки поки що не планують. «У нас уже є головне: єднання і любов — одне до одного і до сина. Офіційний шлюб навряд чи щось змінить у наших стосунках», — вважає Шакі.