Містер і місіс Пітт

02.09.2014
Містер і місіс Пітт

Бред Пітт із Анджеліною Джолі.

Те, чого вже майже й не сподівалися дочекатися їхні фанати, нарешті сталося: Анджеліна Джолі і Бред Пітт офіційно стали чоловіком і дружиною. Як з’ясувалося, актори побралися 23 серпня, але повідомили про цю довгоочікувану подію лише через тиждень.

Для обох це вже не перший шлюб: 39-річна Джолі виходила заміж двічі, за Джонні Лі Міллера та Біллі Боба Торнтона, 50-річний Пітт був одружений із Дженніфер Аністон. Їхній шлюб був дость щасливим, аж доки 2005 року на зйомках комедійного бойовика «Містер і місіс Сміт» Бред не зустрів Анджеліну.

У січні 2006-го Енджі оголосила, що вагітна. А через сім років після початку стосунків, у квітні 2012-го, пара оголосила про заручини. На той час Джоліпітти, як для скорочення називають їх таблоїди, виховували вже шістьох дітей: трьох біологічних та трьох прийомних.

Усі вони брали активну участь у весільній церемонії: 13-річний Меддокс та 11-річний Пакс вели маму до вівтаря, 9-річна Захара та 6-річна Вів’єн посипали шлях молодят трояндовими пелюстками, а 6-річний Нокс і 8-річна Шайло несли обручки, які обійшлися сімейному бюджету у 250 тисяч доларів.

Весілля зіграли у Франції, в замку «Шато Міраваль», який подружжя придбало шість років тому. Окрім дітей, запросили тільки батьків, брата й сестру Пітта і ще кількох родичів та друзів. Загалом — усього лише 22 особи, крім наречених. Батько Анджеліни, актор Джон Войт, із яким вона майже не підтримує стосунків, у перелік запрошених не потрапив — про урочисту подію в житті доньки він дізнався з преси.