Навіщо Путіну корупція

Навіщо Путіну корупція

На третьому місяці роботи шефом московського бюро британської газети «Гардіан» Люк Гардінґ помітив, що до його помешкання на околиці російської столиці хтось таємно навідався: вікно у кімнаті сина, молодшого школяра, розчахнуто (а це 10-й поверх), шипить відеокасета, котрої не вставляв, а під ранок дзвонить будильник, якого не заводив.

«Ти мужиком нарешті стань»

«Ти мужиком нарешті стань»

Двоє друзів ще в коледжі домовилися, якщо до 30 років нічого не досягнуть, вони попрощаються з мегаполісом і повернуться в глуху рідну провінцію. Настав час збирати каміння. Один із головних героїв комедії «Фейкові копи», якого грає Деймон Уайанс, запитує себе перед поверненням додому: «Мене звати Джастін. Я — асистент iз розробки комп’ютерних ігор.

Україна «Без рам»

Україна «Без рам»

Молоді та відверті. Вони — мешканці різних куточків України. Представники різних стилів і технік. Їх об’єднує творчість «без рамок» і небайдужість до сьогодення. Понад 100 рефлексій на нинішнє суспільство та його проблеми представляють 30 художників П’ятої виставки сучасного живопису MARTS UNFRAMED 2014.

Проти такого батальйону терористи не встояли б

Проти такого батальйону терористи не встояли б

У Києві відбувся фестиваль вишиванок, який вразив не тільки величезною кількістю людей, які звідусіль прийшли підтримати ходу, а й піднесеним патріотичним духом.

«Ми розпочинали ходу з Контрактової площі з представниками вісімнадцяти регіонів, а піднялися на Софійську площу цілою Україною.

Всі статті рубрики