Перемога «П’яних і закоханих»

27.08.2014
Перемога «П’яних і закоханих»

Бейонсе під час виступу на церемонії MTV VMA-2014.

У Лос-Анджелесі в ніч із неділі на понеділок відбулася 31-ша церемонія вручення нагород за найкращі відеокліпи року. Якщо торік найбільше нагород MTV Video Music Awards дісталося Джастіну Тімберлейку, то на цей раз тріумфаторкою вечора стала Бейонсе. Співачка, яка нарівні з колегою Іггі Азалією претендувала на премію у восьми номінаціях, зрештою перемогла у двох і отримала спеціальний престижний приз — почесну нагороду імені Майкла Джексона за особливий внесок у музику і культуру. Кліп Бейонсе та її чоловіка, репера Джея Зі, на пісню Drunk In Love («П’яні й закохані») було визнано найкращим творчим дуетом, а сольне відео виконавиці на пісню Pretty Hurts — найкращим роликом із соціальним змістом. Принагідно Бейонсе з коханим укотре спростували чутки про нібито негаразди в їхньому шлюбі, запевнивши, що у них «усе чудово».

Утім перемога в головній номінації — «Відео року» — дісталася все ж іншій співачці. Найкращим глядачі визнали кліп Майлі Сайруз на пісню Wrecking Ball. Недарма любителька епатажу гойдалася на залізній кулі в костюмі Єви...

Серед переможців в інших категоріях — Кетті Перрі з призом за «Найкраще жіноче відео» (Dark Horse) та Ед Ширан у відповідній «чоловічій» номінації (пісня Sing), співачка Лорд із «Найкращим рок-відео» (Royals), Дрейк із аналогічною номінацією в жанрі хіп-хоп (Hold On, We’re Going Home) та Аріана Гранде в дуеті з Іггі Азалією, які отримали премію в жанрі поп-відео (Problem).