Намріяла

20.08.2014
Намріяла

Міла Йовович в «Обителі зла».

Недарма кажуть, що думки — матеріальні. Буквально два тижні тому голлівудська кінозірка Міла Йовович в одному з інтерв’ю зізналася, що мріє про другу дитину. «Це — мій пріоритет номер один. Якщо я не народжу зараз, то з кожним роком це буде складніше», — заявила 38-річна актриса, додавши, що її шестирічна донька Евер Габо також мріє про сестричку чи братика.

А позавчора у «Фейсбуці» Міли з’явився такий запис: «Збиралася розповісти вам про те, яка я рада, що ми летимо в Кейптаун знімати продовження «Обителі зла», але… Мій чоловік Пол і я щойно дізналися, що у нас буде ще одна дитина!»

За словами зірки, після довгих дискусій майбутні батьки вирішили, що буде краще відкласти зйомки до народження малюка. «Враховуючи необхідність виконувати різні трюки і те, що скоро почне рости живіт, ми дійшли висновку: вагітність і винищення зомбі — не найкраща комбінація! Думаю, єдине, що я буду знищувати у найближчому майбутньому — це нескінченні тістечка», — жартує Міла, яка, до речі, під час першої вагітності набрала близько 40 кілограмів ваги (яких потім легко й швидко позбулася).

Саме на зйомках першої «Обителі зла» 2002 року Йовович познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком, режисером Полом Андерсоном. Відтоді разом вони відзняли вже п’ять фільмів із цієї серії, і шостий, прем’єру якого було заплановано на кінець цього року, нібито має стати останнім. Фанати цього комерційно дуже успішного «жахливчика» з нетерпінням чекали продовження, але новину про перенесення зйомок на рік, з огляду на таку поважну причину, сприйняли з розумінням.