Бабусин спадок

15.08.2014
Бабусин спадок

Це фото Емми Феррер потрапило на обкладинку журналу.

Онука легендарної кінозірки Одрі Хепберн мало схожа на свою видатну бабусю. Емма Феррер — звичайна собі дівчина, яких мільйони. Якби не таке коріння, навряд чи вона б мала шанс коли-небудь з’явитися на обкладинці глянцевого журналу. Але Еммі пощастило, і саме вона стала «обличчям» вересневого номера американського журналу Harper’s Bazaar.

20-річна міс Феррер — старша дочка Шона, сина Одрі від першого шлюбу з актором Меллом Феррером. Емма навчається в Академії мистецтв у Флоренції і дуже пишається тим, що мала таку знамениту бабусю. Хоча сама вона її не знала — зірка «Сніданку у Тіффані» померла за півтора року до народження онучки.

«Я ніколи не бачила бабусю, але дуже любила розглядати знімок, на якому вона стрибає з трампліна. Тоді я ще не усвідомлювала, що це знаменитість, — просто думала, як би мені хотілося мати таку подругу», — каже Емма. І зізнається, що її улюблений одяг — кашемірові «водолазки», які дуже любила й Одрі. А ще від бабусі дівчина успадкувала великого плюшевого ведмедя. «Мені дуже її не вистачає. Думаю, у нас було б багато спільного», — вважає свіжоспечена фотомодель.