Мужні груди... в ліфчику

14.08.2014

Якщо жінки борються за рівноправність із чоловіками, то чим ми гірші? От, скажімо, хіба це справедливо, що навіть найзатятіша феміністка може мати в гардеробі такий предмет одягу, як бюстгальтер, а нормальним, мужнім, чоловікам таке носити — зась?

На щастя, невдовзі цю несправедливість буде виправлено. Як повідомляє британська газета «Дейлі міррор», у Японії вже почали виробництво чоловічих ліфчиків, і перша партія днями надійшла в крамниці Токіо. Своїми потенційними покупцями виробники новинки вважають передусім спортивних представників сильної статі, які дбають про красу свого тіла. Адже хоч чоловічі груди й менші за жіночі (здебільшого), закони гравітації діють на них так само, і грудні м’язи з віком також потроху «відвисають».

Щоправда, фітнес-експерти таку логіку розкритикували — мовляв, якщо і є спосіб підтримувати груди в підтягнутому стані, то це лише фізичні вправи. Зате тим чоловікам, які потерпають від гінекомастії — збільшення грудних залоз — або просто не надто прагнуть накачувати грудні м’язи, новинка точно має сподобатися.

Вартість чоловічого ліфчика становить близько 3 тисяч єн (приблизно 30 доларів США). Тим, хто все ж поки що соромиться носити бра вдень або в спортзал, рекомендується вдягати новий предмет гардеробу на ніч.