ХРОНІКА

14.08.2014

Футбол

Перша ліга. Заключний матч 3-го туру. «Буковина» — «Сталь» (А) — 0:1.

Хокей

Як повідомляє поважне італійське видання «Гадзетта делло Спорт», чемпіонат світу з хокею-2015 в дивізіоні ІА перенесено з Донецька до Польщі. Утім у ФХУ цю інформацію не підтвердили, заявивши, що «нічого не чули про таке рішення».

Шахи

Наша жіноча збірна, перегравши в передостанньому турі шахової Олімпіади росіянок, яких очолює екс-українка Катерина Лагно, стала першою командою, котрій вдалося відібрати очки у лідерок турніру.

Всесвітня шахова Олімпіада (Тромсе). 10-й тур. Жінки. Україна — Росія — 2,5:1,5 (Г. Музичук — Лагно, М. Музичук — Гуніна, Ушеніна — Костенюк — нічиї, Жукова — Гиря — 1:0).

Турнірне становище: Росія — 18, Китай, Україна — 17, Німеччина — 16...

Чоловіки. Україна — Азербайджан — 2:2 (Іванчук — Мамедьяров — 0:1, Пономарьов — Раджабов, Мойсеєнко — Сафарлі — нічия, Ельянов — Мамедов — 1:0.).

Турнірне становище: Китай — 17, Угорщина — 16, Франція, Україна, Росія — 15...

Легка атлетика

На чемпіонаті Європи, що розпочався в Цюрiху, вчора у змаганнях зі спортивної ходьби на дистанції 20 км представник Донеччини Руслан Дмитренко був дуже близьким до виграшу першої медалі для української збірної. На жаль, долю «бронзи» на користь його опонента з Росії визначив фотофініш.