Путін на пузі

13.08.2014
Путін на пузі

Міккі Рурк у футболці з портретом Путіна.

Що більше поведінка Володимира Путіна нагадує дії Адольфа Гітлера, то більше громадяни Росії обожнюють свого президента. Як свідчать соціологічні опитування, рейтинг ВВП росте так стрімко, що скоро «вдариться об стелю». Тож не дивно, що презентація проекту «Всьо путьом» у московському ГУМі спричинила тисняву — аби придбати футболку або чохол для телефона з портретом Путіна, люди тікали з роботи і билися за місце в черзі ледве не до крові. Зображення кумира, якому присвячено проект, супроводжують підписи «Самий вєжлівий із людей», «Нас нє догонят» тощо.

Але шаленіють від ботоксного диктатора, як виявилося, не тільки його співвітчизники. Футболку із зображенням ВВП придбав і голлівудський актор Міккі Рурк, який приїхав у Москву на відкрите тренування «Академії боксу». «Мені подобається цей хлопець!» — заявив 61-річний Міккі (який, до слова, як і президент РФ, дуже полюбляє «уколи краси» з ботоксом та іншими речовинами), одразу натягнувши футболку на себе. Ще й заявив, що тепер «носитиме її всюди — навіть у спортзал».

Раніше портретом Путіна на грудях похизувалася ще одна екс-зірка голлівудських бойовиків — Стівен Сігал, якому таку футболку подарував друг російського президента, лідер севастопольських байкерів «Нічні вовки» на прізвисько Хірург.

Як звітують російські ЗМІ, за перший же день продажу футболок із Путіним у ГУМі придбали понад 5 тисяч. Усі виручені кошти буде передано на лікування 8-місячного хлопчика зі Слов’янська у Санкт-Петербурзі.