А чорне — то печаль!

13.08.2014
А чорне — то печаль!

Брук Шилдс.

Зірка «Блакитної лагуни» Брук Шилдс останнім часом не може похвалитися участю в успішних проектах. Актрису запрошують переважно зніматися в телесеріалах із ненайвищим рейтингом, а у велике кіно якщо й кличуть, то хіба що на другорядні ролі.

Звісно, така ситуація навряд чи тішить її самолюбство, але принаймні на фінансові негаразди Брук скаржитися гріх. Щоправда, заробляє вона здебільшого не основною професією, а співпрацею з відомими брендами одягу та косметики.

Днями відбулася презентація нової колекції марки M.A.C., випущена у співпраці з 49-річною Шилдс. Креативний директор компанії Джеймс Геджер зізнався, що звернувся саме до Брук, бо захоплюється її вмінням «бути одночасно прекрасною актрисою, супермоделлю, успішною письменницею й чудовою матір’ю».

Сама Шилдс зізналася, що довго роздумувала над тим, якою саме має бути її «іменна» лінія декоративної косметики. І зрештою вирішила, що в ній має бути все — тіні, пудри, помади, олівці — все, окрім чорного кольору. Тож любителькам макіяжу в стилі «смоукі айз» і чорних лаків для нігтів краще пошукати інші колекції. Всі інші з нетерпінням чекають осені, коли нова «декоративка» з’явиться на полицях спершу американських, а потім і європейських магазинів. Ціни стартуватимуть від 17 доларів.