Розкішне собаче життя

08.08.2014
Розкішне собаче життя

Мерайя Кері з одним зі своїх улюбленців.

Американська співачка Мерайя Кері дуже любить собак. Для своїх вісьмох улюбленців (усі — різних порід) вона не шкодує нічого. Щороку зірка витрачає на догляд за їхнім хутром та кігтями, СПА-процедури та інші розваги понад 43 тисячі доларів. А нещодавно 44-річна співачка вирішила, що песики знудилися, тож конче потребують відпустки. І придбала для всієї компанії тур у розкішний собачий готель The Paws Seasons («Лапні сезони») в британському селищі Лонг Ештон, що неподалік Брістоля.

Як повідомляє сайт Contactmusic.com, на переліт собак чартерним рейсом зі США до Англії Мерайя не пошкодувала майже 170 тисяч доларів. Ще у 20 з гаком тисяч (15 тисяч фунтів стерлінгів) обійшлося проживання в самому готелі. У цьому закладі класу «люкс» чотирилапі Гуд Реверенд Поу Джексон, Ча Ча, Джекі Лембчопс, Джей Джей, Джилл і Бінс, Сквік і Бінс, Піппіті Ел Джексон та Матлі Пі Гор Джексон ІІІ зможуть не лише досхочу нагулятися й подихати свіжим повітрям. Собак купатимуть, розчісуватимуть і робитимуть їм масаж та педикюр. Спатиме кожний песик у власному ліжку, а страви для них готуватиме шеф-кухар — згідно з планом меню, яке надіслала власниця.

Зазвичай доба проживання одного собаки в «Лапних сезонах» коштує близько 100 доларів на добу. Але Кері захотіла, щоб її улюбленців годували тільки органічним м’ясом, тому заплатила значно більше.