Продана «Країна»

06.08.2014
Продана «Країна»

Квітковий годинник на ранчо «Неверленд».

Легендарне ранчо покійного Майкла Джексона «Неверленд» («Країна Ніколи») буде виставлено на продаж. Про такий намір повідомила компанія «Колоні кепітал», яка ще за життя поп-короля викупила закладну на його обійстя за 23 мільйони доларів. Відтоді ранчо площею 1200 гектарів стало спільною власністю артиста і «КК».

«Нас засмучує перспектива продажу «Неверленд» і ми сподіваємося, що хоч би ким були його нові власники, вони з повагою ставитимуться до історичного значення та особливої природи цього маєтку», — зазначено в офіційній заяві компанії з цього приводу.

Ранчо в окрузі Санта-Барбара, яке Джексон назвав на честь фантастичної країни з казки про Пітера Пена, й справді має особливу історію. Поп-король придбав «Неверленд» 1988 року і облаштував там цілий приватний парк розваг, із зоопарком та міні-залізницею, яку назвав «Кетрін» — на честь своєї мами. І саме в «Неверленді» Джексон нібито розбещував неповнолітніх, як запевняли судові обвинувачі. До слова, нещодавно до суду звернулися ще двоє чоловіків, які стверджують, що в дитинстві стали жертвами Джексона.

Звістка про продаж ранчо дуже засмутить дочку Майкла, Періс, яка мріяла зберегти ранчо. Але на те, щоб викупити його, у 17-річної дівчини недостатньо коштів, якими вона до того ж не може розпоряджатися до свого повноліття.