Згадати все

06.08.2014
Згадати все

Ліндсей Лохан.

Не так іще й багато прожила на світі кінозірка Ліндсей Лохан, а їй уже є про що розповісти людству. Щоправда, розповідь ця буде не так про акторські здобутки чи знайомство з видатними особистостями (хоча таких у її житті теж не бракувало), як про боротьбу з поганими звичками, що перетворили гарненьку талановиту дівчинку на стомлену жінку з аж надто помітними слідами «уколів краси» на обличчі. І це у 28 років.

Проте і на поганому досвіді можна не лише навчитися, а й заробити. Ліндсі, яка є однією з найпопулярніших героїнь жовтої преси, це добре усвідомлює. Як повідомляє британська газета «Дейлі мейл», актриса веде переговори одразу з кількома видавництвами про публікацію книжки своїх спогадів. Видавці у співпраці з мемуаристкою вельми зацікавлені, адже Лохан пообіцяла «щиро розповісти про все, не приховуючи жодних подробиць». А дівчина вона не з сором’язливих. Нещодавно преса вже оприлюднила список усіх коханців Лі Ло (зокрема й жінок), яких вона сама ж і назвала.

Звісно, написати книжку дещо складніше, ніж перелічити своїх сексуальних партнерів. Тому для написання біографії Ліндсей планує найняти професійного письменника. І не абикого — за даними таблоїдів, зірка розглядає навіть такі кандидатури, як авторка нашумілих «50 відтінків сірого» Еріка Джеймс або «літературна мама» Гаррі Поттера Джоан Роулінг. Остання, втім, навряд чи погодиться псувати своє реноме такою «роботою».