Повернення ПОП-зірки

31.07.2014
Повернення ПОП-зірки

Кайлі Міноуг на обкладинці серпневого GQ.

Десять років тому австралійська поп-зірка Кайлі Міноуг була на піку популярності, і не лише завдяки своїм пісням. Кайлі регулярно очолювала рейтинги найкрасивіших і найсексуальніших жінок світу, а головною її «фішкою» називали сідниці. Та потім у житті співачки почався непростий період: тривала боротьба з раком грудей, відхід від сцени, розставання з коханим...

Але їй вдалося перебороти всі труднощі і повернутися на зірковий олімп. Нині Кайлі — 46, і вона знову в зірковому строю. Нещодавно співачка потішила прихильників новим альбомом Kiss Me Once, як член журі брала участь у телешоу «Голос» (у нас це «Голос країни») в Британії та рідній Австралії. Та й фігура у Міноуг — на заздрість багатьом юним дівчатам. І Кайлі не соромиться її демонструвати. На обкладинці серпневого номера італійського випуску журналу GQ, «обличчям» якого стала зірка, в центрі уваги насправді знову опинилася її «п’ята точка».

На фото Кайлі позує на березі моря разом із чорним пуделем, який стягує з неї плавки. Насправді це «переспів» популярного у 1950-х роках постера з рекламою засобу для засмаги де компанію такому самому песику складала маленька дівчинка. «Після хвороби я зрозуміла, що дуже сильна. І, сподіваюся, мій приклад допоможе й іншим повірити в себе та збагнути, що не можна опускати руки перед труднощами», — каже поп-діва.