ХРОНІКА

31.07.2014

Футбол

Ліга чемпіонів. Третій кваліфікаційний раунд. Перші матчі. «Дебрецен» (Угорщина) — БАТЕ (Білорусь) — 1:0, «Слован» (Словаччина) — «Шериф» (Молдова) — 2:1, «Спарта» (Чехія) — «Мальме» (Швеція) — 4:2.

Теніс

Турнір ITF (Ванкувер, Канада; призовий фонд — 100 тисяч доларів). Жінки. Перший раунд. Савчук (Україна) — Контавейт (Естонія, 7) — 6:3, 6:1.

Гандбол

На чемпіонаті світу з пляжного гандболу, що завершився в бразильському місті Ресіфі, українська жіноча збірна посіла четверте місце. У матчі за «бронзу» «синьо-жовті» поступилися норвежкам.

Спортсменка липня

Титуловану вітчизняну шаблістку Ольгу Харлан визнано найкращою спортсменкою липня. У такий спосіб експерти НОК відзначили здобутки миколаївської фехтувальниці на нещодавньому планетарному форумі в Казані, де Оля захистила чемпіонський титул в особистому заліку й допомогла жіночій команді стати бронзовим призером ЧС.

«Формула-1»

Директор «королівських» перегонів Берні Еклстоун повідомив, що в наступному сезоні до календаря «Ф-1» повернеться Гран-прі Мексики, який востаннє проводився в 1992 року. Як свідчить головний розпорядник, цей етап має закривати сезон-2015, а всі очки, які наберуть пілоти за підсумками гонки, будуть подвоєні. Зауважимо, що в поточному чемпіонаті планується проведення дебютного Гран-прі Росії, проте останнім часом у світі все активніше лунають заклики щодо його скасування.