Інтимне від Брітні

30.07.2014
Інтимне від Брітні

БрітніСпірз.

Судячи з її власного одягу, принаймні поза сценою, колишня поп-принцеса Брітні Спірз не надто полюбляє носити спідню білизну. Принаймні відсутність ліфчика її кофтинки зазвичай не приховують. Зате, як іронізують недоброзичливці, Бріт майже напевне близько знайома з еластичними панталонами, які моделюють фігуру. Проте на створення першої іменної колекції білизни співачку надихнули не вони. Тим паче, що коригувати об’єми дівчині вже не потрібно, адже вона давно взяла себе в руки і займається спортом.

Як повідомляють західні таблоїди, віднедавна Брітні співпрацює з брендом CHANGE lingerie. І саме в рамках цієї співпраці випустила колекцію жіночої білизни, домашнього одягу та комплектів для сну під назвою The Intimate Britney Spears.

Спірз-дизайнер творить переважно у вінтажному стилі, надихаючись епохою 1950-60-х: завищені талії, стрічки, банти, підкреслена жіночність. Утім у цьому Бріт не нова — білизна у стилі дівчат «пін-ап» домінує в більшості колекцій останнього сезону.

Проте зірка не лише особисто розробляла дизайн кожної речі зі своєї лінії, а й стала моделлю для рекламної кампанії свого дітища. «Кожна жінка має відчувати себе впевнено і привабливою, хоч би що вона вдягнула. У цій колекції я мала на меті створити речі, які були б одночасно сексуальними, люксової якості та дуже зручними», — каже співачка.