Головне — всередині

29.07.2014
Головне — всередині

Лео Ді Капріо.

У листопаді зірці «Титаніка» Леонардо Ді Капріо виповниться 40 років. Для чоловіка — самий розквіт. Але жовта преса колишнього секс-символа висміює, порівнюючи з 77-річним Джеком Ніколсоном. І не на користь Лео. Хмизу у вогонь підкинули нові фото папараці, які досхочу знімають Лео та його подругу Тоні Гарн, поки ті проводять відпустку в курортному Сен-Тропе на Лазуровому узбережжі Франції. Варто зазначити, що в плавках Ді Капріо й справді має не найкращий вигляд...

Але навряд чи це йому надто дошкуляє. Заробивши за роки в кіно понад 200 мільйонів доларів і неодноразово довівши, що він не лише гарненький блондин, яким його сприймали на початку кар’єри, а й справді талановитий актор, Лео може дозволити собі не зважати на думку якихось папараці.

Зрештою, у нього в житті — інші цінності. Днями в тому самому Сен-Тропе актор влаштував благодійну вечірку з нагоди відкриття власного фонду. Квитки на гулянку коштували від 7500 до 130 000 доларів, і охочих заплатити таку суму за спілкування із зірками (серед гостей вечора були також «оскароносні» Джаред Лето та Маріон Котійяр, фронтмен гурту U2 Боно, співачка Селена Гомес тощо) не бракувало. У підсумку Ді Капріо зібрав 25 мільйонів доларів, які пожертвує на порятунок навколишнього середовища та тварин, яким загрожує зникнення.