Шакіра і друзі

24.07.2014
Шакіра і друзі

Шакіра на закритті «мундіалю» в Бразилії.

Приказку про сто друзів, які набагато кращі за сто рублів, колумбійська поп-зірка Шакіра «вдосконалила» в мільйон разів. І хоча йдеться не про реальних, а про віртуальних «френдів», співачці є чим похвалитися: днями вона знову побила рекорд за кількістю друзів у мережі «Фейсбук». Її сторінку «вподобали» понад 100 мільйонів користувачів — це найбільша кількість передплатників у соцмережах узагалі.

У березні Шакіра вже одягала жовту майку лідера, коли її сторінку «лайкнули» 86 мільйонів. Але згодом суперницю обійшла голосиста барбадоска Ріанна. Проте відтоді кількість її передплатників сягнула всього лише 89 «із копійками», тоді як колумбійка й надалі стрімко йде у відрив.

Ймовірно, зростанню популярності 37-річної співачки сприяв виступ на закритті футбольного чемпіонату світу в Бразилії. Після якого в пресі, до речі, з’явилися чутки, що Шакіра знову вагітна. Пильні журналісти зауважили, що зірка трохи прикрила живіт, який любить оголювати, дещо поповніла й танцювала значно менше, ніж зазвичай. За чутками, вона перебуває десь на третьому місяці.

Нагадаємо, у Шакіри та її коханого, 27-річного іспанського футболіста Жерара Піке, вже півторарічний син Мілан. Раніше виконавиця, у якої є восьмеро братів та сестер, зізнавалася, що мріє про багатодітну сім’ю.