Фанатське щастя

15.07.2014
Фанатське щастя

Аксель Деспігелере під час переможного матчу Бельгії з Росією.

Вродливі фанатки є майже таким самим необхідним атрибутом масштабних футбольних турнірів, як самі гравці. Принаймні фотографи та оператори «виловлювати» краль на трибунах полюбляють не менше, ніж фіксувати події на полі. Нинішній чемпіонат світу в Бразилії не став винятком із цього правила, тим паче, що красунь там не бракувало. І не лише місцевих.

Однією з таких дівчат, яка одразу впала в око телеглядачам під час трансляції матчу групового турніру між збірними Бельгії та Росії (1:0), виявилася 17-річна вболівальниця «червоних дияволів» Аксель Деспігелере. Наступного дня фото чарівної білявки зі сліпучою усмішкою з’явилося в багатьох газетах, а під час двобою бельгійців із командою Південної Кореї (знову перемога «дияволів» із рахунком 1:0) репортери вже навмисне вишукували її на трибунах.

На жаль, збірна Бельгії зрештою залишила турнір, достойно поступившись Аргентині вже аж у чвертьфіналі. Але для засмученої програшем улюбленців Аксель мундіаль-2014 усе одно став переможним. Після повернення дівчина створила сторінку зі своїми фотографіями у «Фейсбуці», отримавши понад 200 тисяч «лайків». Саме завдяки цьому блогу її розшукало відоме модельне агентство, запропонувавши вигідний контракт. Тож відтепер панночка Деспігелере — «обличчя» відомого бренду L’Oreal, з реклами якого починали кар’єру найвідоміші супермоделі світу.