Звичка розлучатися

11.07.2014
Звичка розлучатися

Памела Андерсон.

«І в горі, і в радості, доки смерть не розлучить нас» — це точно варіант не для Памели Андерсон. Колишній секс-символ Голлівуду знову розлучається. І вже вдруге — з кінопродюсером Ріком Саломоном. Уперше вони одружилися 2007 року, взявши шлюб у Лас-Вегасі. Та вже через кілька місяців зі скандалом роз’їхалися, і Пам подала на розлучення. У заяві вона назвала причиною свого рішення якесь загадкове «шахрайство», так і не пояснивши, що мала на увазі.

А наприкінці минулого року пара знову зійшлася, ніби й не сварилася. «Ми найкращі друзі й навіть більше. Я не хочу зустрічатися ні з ким іншим. Ми з Ріком щасливі, він чудовий! І наші сім’ї дуже раді, тільки це й має значення», — заявила тоді 47-річна екс-зірка «Плейбоя» в ефірі одного з телешоу. Невдовзі вони з 45-річним Саломоном знову побралися і жили в мирі й злагоді... цього разу майже півроку.

Що саме спонукало Памелу знову ініціювати шлюборозривний процес, наразі невідомо. Але тенденція невесела — схоже, невдалі спроби налагодити стосунки з «колишніми» для неї входять у звичку. Свого часу актриса уже намагалася возз’єднатися з першим чоловіком і батьком двох своїх дітей, рок-музикантом Томмі Лі, — через рік після розлучення. До нового весілля тоді не дійшло — Пам із Томмі розійшлися раніше, ніж встигли знову піти під вінець.

Тож для того, аби «тримати марку», Андерсон тепер залишається хіба що знову зійтися зі своїм другим (за нумерацією) чоловіком, рокером Кідом Роком, за яким вона була заміжня у 2006-2007 роках. І, звісно, потім знову розлучитися.