Непроста пропозиція

09.07.2014
Непроста пропозиція

Джордж Клуні та Амаль Аламуддін.

Американський таблоїд «ОК!» запевняє, що розгадав загадку, яка останнім часом так мучить прихильниць Джорджа Клуні: чому 53-річний «оскароносець», який досі був затятим холостяком, так поспішає повести під вінець свою нинішню кохану. Якщо попередні пасії актора — всі як на підбір красуні, розумниці й успішні особистості — по кілька років марно чекали від нього пропозиції, то юристка Амаль Аламуддін буквально за два місяці перейшла з розряду «симпатій» у наречені.

Відповідь на запитання, що спонукало Клуні різко змінити погляди, виявилася очевидною: якщо вірити журналістам, його кохана — вагітна.

Більше того, всезнаючі репортери вже «вирахували» й термін — за їхніми даними, Амаль зараз приблизно на третьому місяці. Тому й прагне вийти заміж не пізніше жовтня, щоб іще зберегти певну видимість пристойності. Хоча, здавалося б, у такому разі логічніше було перенести весілля на серпень. Тим паче що ті самі «обізнані джерела» стверджують, ніби в тендітної 36-річної жінки вже й животик вимальовується.

Хоча, звісно, підготуватися до такого весілля, яке запланував Джордж, швидко не вийде. Лише на святковий декор закоханий екс-парубок планує витратити понад 1,5 мільйона євро. Швидше за все, церемонія відбудеться на віллі Клуні на озері Комо в Італії.

А ще кілька років тому Клуні зізнавався, що діти його дратують. Тоді актор запевняв, що запрошує в гості свого найкращого друга Бреда Пітта з дружиною Анджеліною Джолі та шістьма їхніми дітьми лише для того, щоб зайвий раз нагадати собі, яке це щастя — не мати дітей. Тепер, очевидно, доведеться змінити свої погляди.