Гарячий парубок

04.07.2014
Гарячий парубок

Джо Манганьєлло.

Варто було Джорджу Клуні оголосити про заручини — і зі статусом найсексуальнішого холостяка світу довелося розпрощатися. 53-річний «оскароносець» не потрапив навіть у першу десятку рейтингу найбільш жаданих парубків, оприлюдненому журналом «Піпл».

А перше місце цього разу впевнено посів Джо Манганьєлло — зірка серіалу «Реальна кров» і блокбастера «Супер Майк». До речі, правильно було б читати його прізвище як Маньяньєлло, адже батько актора — італієць. Саме своїм південним походженням Джо скромно пояснює власну привабливість: «Я ж наполовину сицилієць. Тому я пристрасний і запальний». До речі, матір найжаданішого парубка — наполовину вірменка, так що запалу йому точно вистачає, принаймні в генах.

Друге місце в рейтингу посів актор і музикант Джаред Лето (той самий, якого днями визнали найсексуальнішим вегетаріанцем), а «бронзу» здобув співак Сем Сміт.

Окрім них, до десятки найкращих увійшли актори Єн Сомерхолдер та Лайам Хемсворт, співаки Ашер і Рікі Мартін (байдуже, що він не приховує своєї гомосексуальності), Стівен Маккуїн, Тайлер та Камерон Уїнклвосси й онук королеви Великої Британії, принц Гаррі. Останній, до речі, нещодавно розійшовся з дівчиною, тож парубкує в усіх сенсах цього слова.