Вийти заміж за принца

02.07.2014
Вийти заміж за принца

Софія Хеллквіст.

Не лише в Іспанії принц може одружитися з «Попелюшкою». Щоправда, на відміну від нинішнього іспанського короля Філіпа VІ спадкоємець шведського престолу Карл Філіп має дуже примарні шанси зійти на трон, адже першою в черзі є його сестра Вікторія, а другою — її маленька дочка Естель. Зате Карлу вдалося те, чого свого часу не дозволили юному Феліпе суворі батьки — заручитися з коханою-манекенницею. Іспанському інфанту відносини з норвезькою моделлю довелося розірвати, хоча зрештою його дружиною (а нині — королевою) все одно стала «проста» телеведуча.

У монархів Швеції погляди більш демократичні, тож днями 35-річний принц офіційно оголосив про заручини з 29-річною екс-манекенницею Софією Хеллквіст. Пара зустрічається вже чотири роки, і за цей час дівчина встигла «закохати» в себе не лише увесь королівський двір, а й шведський народ. Хоча спершу зв’язок принца з моделлю, яка брала участь у реаліті-шоу, знімалася в рекламі спідньої білизни і навіть якось епатувала публіку поцілунком із порномоделлю Дженною Джеймсон, неабияк шокував королівську родину. Втім Софія швидко зметикувала, що для того, аби вийти заміж за принца, в її інтересах — покинути модельний бізнес і «взятися за розум».

«Софія відповіла «так» на моє запитання, чи готова вона провести зі мною решту життя. Цей день, можливо, найщасливіший у нашому житті», — поділився радісною новиною з народом Карл Філіп. Весілля заплановане на наступний рік.