Одяг від «пантери»

27.06.2014
Одяг від «пантери»

Наомі Кемпбелл.

До створення власної лінії одягу нарешті «дозріла» й 44-річна Наомі Кемпбелл. Навіть дивно, що «чорна пантера подіуму» надумала стати дизайнером тільки зараз, адже більшість її подруг із першого супермодельного ешелону вже давно заробляють непогані гроші, випускаючи «іменний» одяг та аксесуари.

Як повідомляє британська газета «Дейлі мейл», наразі Наомі веде переговори про співпрацю з кількома відомими брендами одягу. Про це вона сама повідомила журналістам, запевнивши: «Щойно я буду готова повідомити, з ким домовилася, то дам вам знати».

Топ-модель заявила, що дуже пишається своїми друзями, які вже мають власні колекції, і залюбки носить їхні моделі. До речі, ці коментарі вона роздавала у квітчастій сукні, створеній її подругою Кейт Мосс для бренду Topshop.

За словами Кемпбелл, її головна дизайнерська мета — створювати такий одяг, який хотіла б носити вона сама. «Інколи я не можу знайти такої речі, яку мені хочеться надягнути. Виходить, досі її ніхто не пошив. То чому б це не зробити мені самій?» — каже Наомі. Свою першу лінію одягу вона обіцяє запустити на початку 2015 року.