Подіум до Бога

26.06.2014
Подіум до Бога

Олайя Оліверос.

Образ довгоногої й зазвичай юної моделі у багатьох асоціюється з особою поверхневою, не надто розумною й навіть легкодоступною. На жаль, часто так воно і є, проте назагал серед манекенниць, особливо найвищого класу, вистачає ерудованих і серйозних дівчат.

Саме до таких належить відома іспанська модель і актриса Олайя Оліверос. Днями таблоїди Іспанії опублікували сенсаційну новину: 36-річна Оліверос вирішила піти в монастир. Згідно з цими повідомленнями, постригтися в черниці її спонукали відвідини одного зі світових центрів християнського паломництва — святилище Богородиці Фатімської у Португалії.

Агент моделі зізнається, що її рішення для нього стало великою несподіванкою. Водночас британська газета «Дейлі мейл» запевняє, що насправді Олайя вступила в католицький орден святого Михаїла ще чотири роки тому, просто тримала це в таємниці. На запитання, що спонукало її до такого кроку, модель в одному з останніх інтерв’ю відповіла так: «Господь ніколи не помиляється. Він спитав, чи піду я за ним, і я не змогла відмовитися. В якусь мить я побачила себе у чернечому одязі і вже не могла позбутися цього образу».