Зліпити собі бабу

25.06.2014
Зліпити собі бабу

У Ржищеві чотири дні пануватиме творчість у всіх проявах.

Незважаючи на те, що це літо не балує нас теплом, у Ржищеві 26-29 червня буде спекотно. Вже всьоме на мальовничих схилах Київської області пройде екологічний опен-ейр країни — «Трипільське коло 2014. Земля». Цьогорічне гасло фестивалю: «Збережемо землю — збережемо рід!» Будуть створені всі умови для проростання нових ідей та розвитку навколишнього середовища, принаймні навколо себе.

Головна ідея фестивалю — живе спілкування, здоровий спосіб життя та творчість у будь-яких проявах. Заохочує те, що територія фестивалю, як завжди, — вільна від алкоголю та тютюну. Весело буде і без того. Досвід минулих років є чудовим доказом того, що отримувати щастя можна просто так. Головне — захотіти і віднайти ключик до власного я через творчість та єднання з природою.

Протягом чотирьох днів заходу глядачі зможуть відвідати численні майстер-класи, лекції та практики на 30 творчих майданчиках. Родзинкою стане територія «Трипільське містечко», де за 4 дні гості фестивалю створюватимуть образ трипільської баби як втілення плодючості, продовження роду та цілісності нашої землі. Фігура три метри заввишки, яку всі охочі спільно ліпитимуть iз глини, допоможе відчути не тільки велич прадавньої культури, а й силу єднання навколо духу спільної творчості. Ще однією цікавинкою стане простір «Омріяна Україна», де організатори запропонують помріяти про майбутнє України, закладаючи позитивні думки в фундамент нашого світлого спільного життя.

«Трипільське коло» продовжує традицію створення заходів у рамках одного фестивалю. Так само, як і минулого року, цьогоріч відвідувачам будуть відкриті добре відомі всім територія «нон стоп медитації» Happy Village, барабанщики Archaic trance Fest, територія «Всезнання — Центр розвитку людини».

Надихає і музична програма заходу, де будуть представлені як відомі українські виконавці та гурти, такі як Руслана, Джамала, Ілларія, ТНМК, «Веселі Вуйки», «ДримбаДаДзига» і «ТаРута», так і абсолютно нові музиканти, які потрапили на фестиваль на конкурсній основі. Хедлайнером великої сцени вже вкотре виступить гурт «АтмАсфера», який вже став улюбленцем трипільської спільноти.

Отже, «Трипільське коло 2014. Земля» — це чудова можливість потрапити в потік творчості і відчути гармонію з навколишнiм світом. Це заряд енергії, що надихатиме багато людей на креатив, принаймні до наступного фестивалю.