Стильне минуле

25.06.2014
Стильне минуле

Джонні Депп і Кейт Мосс.

Британська супермодель Кейт Мосс та зірка Голлівуду Джонні Депп уже дуже давно не разом. Після їхнього розриву в 1998 році Джонні встиг 15 років прожити в цивільному шлюбі з Ванессою Параді й покинути її заради актриси Амбер Хьорд, а Кейт після численних романів знайшла сімейний затишок із Джеймі Хінсом. Але фахівці та прихильники й досі не можуть забути, яким стильним був союз Мосс і Деппа. Саме вони очолили рейтинг найстильніших пар усіх часів, укладений порталом Style.com.

До речі, Кейт, яку журнал Vogue нещодавно назвав «найбільш стильною жінкою планети», у «парному» рейтингу фігурує тричі — із Деппом, Маріо Сорренто та своїм нинішнім чоловіком Джеймі Хінсом. Також у топ-20 найстильніших пар потрапили Джейн Біркін і Серж Генсбур, Б’янка та Мік Джаггери, Джек Ніколсон і Анжеліка Х’юстон, Пол Ньюман та Джоан Вудворд, Марчелло Мастрояні з Катрін Деньов, репер ASAP Rocky і модель Шанель Іман.

Знайшлося місце в рейтингу і парі нетрадиційної орієнтації. І, що дивно, це не Доменіко Дольче і Стефано Габбана, а дизайнер Валентино Гаравані зі своїм партнером Джанкарло Джаметті.