Не тільки гра

24.06.2014
Не тільки гра

Руперт Грінт.

Зірка кіноепопеї про Гаррі Поттера, рудий виконавець ролі Рона Візлі Рупет Грінт вирішив узяти приклад зі свого колеги Деніела Редкліффа. І за його прикладом тимчасово «зрадити» кіно з театром. Незабаром 25-річний актор, якого критики вважають дуже талановитим, уперше вийде на бродвейську сцену.

Дебютною п’єсою Руперта стане комедія Терренса Макнеллі «Це тільки гра». Грінт зіграє юного театрального директора Френка Фінгера, який на вечірці з нагоди чергової прем’єри потрапляє в низку кумедних ситуацій. Одним із партнерів актора по сцені є чоловік зірки серіалу «Секс і місто» Сари Джессіки Паркер, Меттью Бродерік.

Прем’єру вистави, приуроченої до 20-річчя діяльності Макнеллі на Бродвеї, заплановано на 9 жовтня. Поки що ж тривають репетиції, від яких Руперт у захваті. Він навіть зізнався, що грати в театрі йому подобається значно більше, ніж зніматися в кіно. «Театр може так багато чого навчити! Робота на сцені відкриває для мене нові перспективи й значно розширює межі моїх можливостей», — заявив актор.