Вільна і самотня

24.06.2014
Вільна і самотня

Дженніфер Лопес на відкритті чемпіонату світу з футболу-2014 у Бразилії.

Уже три роки минуло відтоді, як поп-діва Дженніфер Лопес і зірка сальси Марк Ентоні оголосили про розрив. За цей час вони встигли пережити період досить напружених стосунків, взаємні побоювання щодо того, кому дістанеться опіка над дітьми та примирення. Тепер стосунки між колишнім подружжям дружні й приязні, і Джей Ло часто звертається до Марка по пораду, зокрема й щодо особистого життя. Саме він підтримав її в нещодавньому рішенні покинути 27-річного танцівника Каспера Смарта, з яким Джен почала зустрічатися невдовзі після розлучення. Зірку неприємно вразила поведінка бойфренда, якого почали надто часто помічати в компанії моделей-транссексуалів… Утім на даний момент співачку цілком влаштовує самотність — за її словами, «хочеться відпочити від стосунків».

Але як виявилося, упродовж усіх трьох років 44-річна Лопес із 45-річним Ентоні офіційно залишалися чоловіком і дружиною. І лише наприкінці минулого тижня завершилося оформлення всіх документів, необхідних для завершення шлюборозривного процесу.

Як повідомляє сайт журналу «Піпл», згідно з рішенням Вищого суду Лос-Анджелеса, Дженніфер із Марком обоє залишаються опікунами їхніх шестирічних дітей, Макса й Емми. Також зірки офіційно домовилися захищати малих від папараці. Близнята проводитимуть із татом щонайменше сім днів на місяць.

Жодних фінансових претензій одне до одного знаменитості не мали.