Кім підкорює шоу-біз

19.06.2014
Кім підкорює шоу-біз

Відфотошоплена Кім Кардаш’ян без «тазіка».

Світська левиця Кім Кардаш’ян — мрія такого чоловіка, як реп-зірка Каньє Уест. Розкішна жіночна фігура з пишними стегнами, великими грудьми й тонкою талією, вродливе обличчя, доглянутість і сексуальність — навіть на прогулянку з маленькою дочкою Кім завжди виходить «при повному параді», з бездоганно укладеним волоссям, макіяжем та на височезних підборах. Такою жінкою приємно похвалитися перед усім світом. Утім сама красуня, схоже, трохи нудиться «в декреті», адже звикла щохвилини бути в центрі уваги. Тож найближчим часом телезірка планує здивувати публіку (а заодно й свого «музичного» чоловіка) новим проектом: Кім-співачка.

Принаймні саме такий висновок її шанувальники та преса зробили з фотографії, яку Кардаш’ян опублікувала у своєму фотоблозі «Інстаграм». На знімку зірка сидить спиною до камери, перед студійним мікрофоном і в навушниках, а на пюпітрі перед нею лежить якийсь листок. «Я в захваті від цього нового проекту», — підписала фото Кім.

Кілька років тому вона вже намагалася зробити кар’єру поп-співачки, але спроба вийшла невдалою. На новорічній вечірці в Лас-Вегасі 31 грудня 2010 року Кім презентувала свій сингл Jam (Turn It Up) та відеокліп на нього, записаний для нового, спільного із сестрою реаліті-шоу «Кортні та Кім підкорюють Нью-Йорк». Щоправда, тоді свіжоспечена співачка завбачливо попередила: записувати альбом вона поки не планує, а «далі буде видно».

Втім перший млинець вийшов глевким: дебютний сингл Кардаш’ян опинився під зливою критики, а саму зірку охрестили «найгіршою співачкою у світі реаліті-телебачення». Але невдача, схоже, анітрохи не засмутила селебриті-діву — вона просто відклала музичну кар’єру до кращих часів. Наприклад, того часу, коли знайде собі чоловіка зі зв’язками в музичному світі й мільйонами в кишені...