Соло зі зламаною щиколоткою

18.06.2014
Соло зі зламаною щиколоткою

Гаррісон Форд.

Нестаріючий Індіана Джонс і відважний пілот Хан Соло, він же актор Гаррісон Форд, який втілив на екрані цих персонажів, на кілька тижнів випав зі знімального процесу. Під час роботи над черговим, 7-м, епізодом «Зоряних воєн» на 71-річного Форда впали важкі двері «міжпланетного корабля», який пілотував його герой Соло. На щастя, перші повідомлення преси про тяжкі травми — перелом кісток тазу та здавлення грудної клітки — виявилися перебільшенням. Проте щиколотку актор таки зламав.

Як повідомляє британський таблоїд «Міррор», найближчим часом Гаррісону зроблять ще одну операцію, після чого нога залишатиметься в гіпсі ще кілька тижнів. Але з лікарні актора випишуть, він навіть повернеться на знімальний майданчик, де його поки що зніматимуть лише вище пояса. Аби допомагати чоловікові, до Форда вже вилетіла зі США дружина (зйомки, під час яких з актором сталася ця прикрість, відбуваються в Британії, на студії «Пайнвуд» неподалік Лондона).

Нагадаємо, робота над «Епізодом VII» легендарної кіносаги почалася у травні. Дія фільму відбувається через 30 років після «Повернення джедая». Як і в оригінальних, перших відзнятих наприкінці 1970-х років епізодах «Зоряних воєн», головні ролі, крім Форда, виконують Марк Хемілл (Люк Скайвокер) та Керрі Фішер (принцеса Лея). Прем’єру стрічки заплановано на 18 грудня 2015 року.