Джей Ло й порожні крісла

17.06.2014
Джей Ло й порожні крісла

Пітбуль, Лейтте і Лопес (праворуч) під час виконання гімну ЧС-2014.

Церемонія відкриття «мундіалю», яка пройшла 12 червня на стадіоні «Арена Корінтіанс» у Сан-Паулу, м’яко кажучи, не вразила. Шоу тривало всього 25 хвилин і виглядало не надто круто ще й через те, що в Бразилії, на відміну від Європи, був розпал білого спекотного дня, тож можливості застосування світлових ефектів були обмежені. Також телекартинку псували порожні крісла, а таких на 60-тисячній арені було чимало навіть у центральних секторах. Участь у постановці взяли понад 600 артистів, які відтворили атмосферу бразильського карнавалу й самби, зобразивши в химерних нарядах історію та культуру своєї країни.

Найбільш очікуваною частиною програми став виступ американської акторки й співачки Дженніфер Лопес, «підсиленої» бразильскою поп-дівою Клаудією Лейтте та американо-кубинським репером Пітбулем. Разом вони виконали офіційну пісню чемпіонату світу — We Are One («Ми єдині»). Її автором є саме Пітбуль.

Джей Ло з’явилася на сцені з великої кулі, яка перед тим світилася всілякими візерунками й розкривалася на кшталт квітки. Суперзірка була вбрана в досить відвертий костюм — смарагдове боді з глибоким декольте, розшите паєтками і прикрашене бахромою. Хронікери від шоу-бізу були в захваті й писали: «Ми не віримо, що Каспер Смарт, із яким співачка днями розлучилася, міг упустити таку сексуальну штучку!»