Їй ще є що сказати

13.06.2014
Їй ще є що сказати

Сігурні Уївер.

Незважаючи на те, що її героїня у першій частині блокбастера «Аватар» загинула, Сігурні Уївер повернеться на знімальний майданчик фантастичного фільму Джеймса Камерона. Як повідомляє сайт «Кінопоіск», актрису затвердили на зйомки в усіх трьох наступних епізодах, які поки що не мають назви. Обидві частини зніматимуть одночасно, але прем’єру «Аватара-2» заплановано на грудень 2016 року, а наступні фільми виходитимуть із перервою рівно в один рік — у 2017-му і 2018-му.

«У нас із Сігурні давня історія творчих взаємин, яка почалася з «Чужих» 1985 року, — каже Камерон. — Ми добрі друзі, нам завжди добре разом працювалося, тож її повернення в «Аватар» цілком логічне. Оскільки її героїня Грейс Огустін померла, тепер Сігурні належить зіграти зовсім іншого і досить непростого персонажа».

Повернуться у кіносагу й головні герої першої частини у виконанні Сема Уортінгтона, Зої Салдани та Стівена Ленга. Це при тому, що жорстокий полковник Майлз Коурітч, якого зіграв Ленг, також не пережив завершення першого фільму. Йому, схоже, також підберуть нового персонажа.

Нещодавно Сігурні Уївер зізналася, що не відмовилася б знятися й у черговому продовженні «Чужого». «Якби ми знімали п’яту частину, то не сумніваюся, що людська складова Ріплі перемогла б. Думаю, там ще є що сказати», — вважає актриса, героїня якої, нагадаємо, після тривалої боротьби з інопланетними чудовиськами таки інфікувалася «Чужим».