На жіночій шиї

12.06.2014
На жіночій шиї

Холлі Беррі.

Манекеннику Габріелю Обрі в житті однозначно пощастило. Мало того, що в нього була закохана одна з найкрасивіших жінок планети, від якої він має прекрасну дочку. Так іще й гроші отримуватиме лише за те, що виконує свій батьківський обов’язок. Нещодавно Верховний суд Лос-Анджелеса задовольнив позов Габріеля до «оскароносиці» Холлі Беррі, зобов’язавши 47-річну актрису щомісяця виплачувати 38-річному красунчику по 16 тисяч доларів. І не лише на майбутнє, а й «заднім числом» — за період, починаючи з 1 січня 2013 року. А все через те, що Беррі за дев’ять місяців (починаючи з 30 вересня 2012 року, коли суд вимагав відповідну довідку) заробила 4,7 мільйона доларів, а Обрі — лише 192 тисячі 921 «зелених».

Нагадаємо, актриса і манекенник розійшлися у 2010-му, а потім ще довго судилися за право опіки над дочкою. Коли через два роки Холлі разом із новим коханим Олів’є Мартінесом і маленькою Налою вирішила переїхати до Франції, Обрі не дав на це свого дозволу. І Нала з мамою, а разом із ними — й Олів’є, залишилися в Лос-Анджелесі.

Дівчинка по черзі живе з обома батьками, однак матеріально її забезпечує тільки мама. Холлі також оплачує навчання Нали в приватній школі. І це при тому, що в актриси є ще й маленький син — від шлюбу з Мартінесом, — який народився у жовтні минулого року.