Протиріччя, які не здолати

11.06.2014
Протиріччя, які не здолати

Мелані Гріффіт і Антоніо Бандерас.

Хоча чутки про розрив Антоніо Бандераса й Мелані Гріффіт з упертою регулярністю з’являються в жовтій пресі вже впродовж кількох місяців, вірити їм не хотілося. Надто довго ця пара була разом, попри всі розбіжності й суперечності, які в їхніх стосунках бачили «добрі люди». Мовляв, і що красень Антоніо знайшов у цій психопатці Мелані, яка схиблена на боязні його втратити (бо ж аж на три роки старша!), через що регулярно зловживає алкоголем, пластичними операціями та має нервові зриви.

Гріффіт і справді завдавала чоловікові чимало прикрощів. Але, мабуть, не випадково Бандерас не лише терпляче зносив усі випробування впродовж 18 років шлюбу, а й усіляко підтримував дружину, водив її по лікарях та реагував на нетактовні запитання журналістів про «що в ній знайшов» незмінним обуренням. І коли «нарешті» повідомлення про розрив шлюбу з’явилося офіційно, у недоброзичливців, які давно пророкували цій парі недовге майбутнє, просто щелепи повідпадали. Адже з’ясувалося, що заяву на розлучення... подала Мелані!

Причиною свого рішення 56-річна актриса назвала традиційні «нездоланні протиріччя». Подейкують, нещодавно Антоніо «засікли» в компанії молоденьких краль, і для ревнивої Мел це стало великим ударом. Проте сам Бандерас понад усе прагне зберегти їхній шлюб, у чому зізнався знайомим під час Каннського кінофестивалю. Щоправда, за даними з інших «обізнаних джерел», рішення про розрив було спільним і зіркова пара залишається у приязних стосунках. При цьому Гріффіт вимагає опіки над спільною 17-річною дочкою Стеллою та матеріальної підтримки від Бандераса, який наразі є значно більш затребуваним актором, ніж вона сама.

Скидається на те, що вперше за багато років Мелані з Антоніо можуть відсвяткувати свої дні народження, які припадають на 9 та 10 серпня, не разом. До слова, для Гріффіт шлюб із Бандерасом був аж четвертим — доти вона двічі виходила заміж за актора Дона Джонсона, від якого має 24-річну дочку Дакоту, а в перерві між цими шлюбами сім років була одружена зі Стівеном Бауером, якому народила сина. Бандерас до зустрічі з Мелані сім років прожив у шлюбі з Аною Лесою, аж доки не покинув її заради нової коханої.