Муза «приземлилася»

04.06.2014
Муза «приземлилася»

Ума Турман.

Упродовж багатьох років відомий режисер Квентін Тарантіно називав Уму Турман своєю музою. Причому обожнює він її не лише за акторський талант. Іще починаючи з фільму «Кримінальне чтиво», де, за режисерським задумом, актриса, витанцьовувала босою, Тарантіно не приховує свого захвату ступнями Уми (42-й розмір, до речі). З огляду на таке помітне захоплення преса неодноразово «сватала» цю парочку, яка, до того ж, часто працює разом. Проте обоє ці чутки завжди заперечували, запевняючи, що між ними — суто дружні й ділові стосунки. Але тепер, здається, ситуація змінилася.

Як запевняють світові таблоїди, цього разу між 51-річним режисером та 44-річною актрисою справді виникли романтичні почуття. І навіть під час Каннського фестивалю вони нібито мешкали разом, знімаючи на двох одну віллу на Лазуровому узбережжі. До речі, на Рів’єру вони прилетіли для участі у вечірці з нагоди 20-річчя виходу на екрани «Кримінального чтива», що відбувалася в рамках Каннського кінофоруму.

«Тарантіно кохав Уму всі ці роки. Їм давно треба було спробувати перейти на новий рівень, — наводить слова неназваного джерела в оточенні пари часопис UsMagazine. — Між ними завжди був потяг, вони періодично сходилися, але потім кожен знову починав займатися своїми справами».

За цей час Ума Турман двічі виходила заміж — за колег Гарі Олдмана та Ітана Хоука, з яким прожила в шлюбі сім років і має двох спільних дітей. Починаючи з 2007-го, актриса перебувала в цивільному шлюбі з фінансистом Арпадом Бюссоном, якому народила дочку. Проте нещодавно пара розійшлася. Щодо Тарантіно, то попри численні романи з відомими жінками, офіційно він досі не одружувався. «Я не стверджую, що не буду одружуватися і не заведу дітей до 60 років, але поки що я зробив саме такий вибір. Адже це — мій час, щоб робити фільми», — сказав колись режисер.